"Samen meer dan 100 jaar aan ervaring"

Onze logopedisten

Maak hier kennis met ons enthousiaste en ervaren team van logopedisten. Ieder met een eigen specialisme, maar altijd denkend vanuit de cliënt. Wil je ons nog beter leren kennen? Klik op de logopedisten voor nog meer informatie!

Marianne Bonnier - Logopedist
Logopedist / Afasietherapeut / Parkinson - MS therapeut / Directeur / Eigenaar

Marianne Bonnier

Ruim 34 jaar in het vak. In de zorg is veel veranderd, maar ook in de wijze waarop wij communiceren met onze omgeving.

Werken met de mens en zijn communicatieve beperking is voor mij een uitdaging en vraagt optimale betrokkenheid met de client en zijn omgeving. Hier ga ik voor!!

Mijn specialisaties liggen op het gebied van de neurologie. Ik werk als afasietherapeut. Daarnaast ben ik mime therapeut, aangesloten bij Parkinsonnet en MS zorg Nederland en geef ik stemtherapie, waaronder MFL.

In mijn vrije tijd wandel en lees ik graag en houd ik van een bezoek aan de stad.  Heerlijk vind ik het om samen met mijn gezin vakantie te vieren in het prachtige Zuid-Frankrijk.

06-21916472

mbonnier@logopedie-uden.nl

Marleen van Slooten - Logopedist
Logopedist / Pre-logopedist/Directeur

Marleen van Slooten

In mijn werk word ik gedreven door enthousiasme en passie. Ik haal voldoening uit het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Dit vertaalt zich niet alleen in mijn werk als logopedist, maar ook in mijn hobby als trainer bij het wedstrijdzwemmen. Daarnaast ben ik zelf ook graag sportief bezig. Ben ik niet aan het werk of aan het sporten? Dan geniet ik thuis van mijn gezin en een spannend boek.

06-15484746

marleen@bonnierlogopedischcentrum.nl

Robin Kreeft - Logopedist
Logopedist /Parkinson therapeut /Pre-logopedist / Manager

Robin van Veen-Kreeft

De stem heeft mij al jaren gefascineerd.

Binnen de logopedie houd ik mij onder andere graag bezig met het begeleiden van kinderen en volwassenen om hun spreek- en zangstem zo optimaal mogelijk te gebruiken en de mogelijkheden ervan te vergroten! Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende methodieken, waaronder de stemtrainingen EVT, CVT, Pahn, Coblenzer en Lax Vox, maar pas ik bijvoorbeeld ook Manuele Facilitatie van de Larynx en taping toe.

Daarnaast werk ik met veel plezier met transgender personen, personen met de ziekte van Parkinson en met de allerkleinsten als prelogopedist.

In mijn vrije tijd ben ik ook met veel plezier bezig met het ontwikkelen van mijn eigen zang en sta ik graag in de keuken te bakken om mijn man, vrienden, familie en natuurlijk ook mijn collega’s te voorzien van heerlijke baksels, of wandel ik door de uiterwaarden met mijn lieve hond.

06-15176677

robin@bonnierlogopedischcentrum.nl

Daria Gasiorek - Logopedist
Logopedist / Afasietherapeut

Daria Gasiorek

Communiceren is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Mijn doel als logopedist is dan ook om mijn cliënten het vertrouwen te geven en de vaardigheden aan te leren die nodig zijn om weer naar tevredenheid te kunnen participeren in het dagelijks leven.
Ongeacht de leeftijd en/of de moedertaal die wordt gesproken. Zelf ben ik van Poolse komaf en weet ik hoe lastig het kan zijn om een nieuwe taal te leren. Naast mijn werk hou ik van wandelen en vind ik het heerlijk om te genieten van een hapje en drankje met familie en vrienden.

daria@bonnierlogopedischcentrum.nl

Jacques Bonnier - Advisuer logopediepraktijk
HR-manager

Jacques Bonnier

Ik vind het ontzettend leuk alsmede een hele uitdaging om de opgedane ervaring in te brengen bij Bonnier Logopedisch Centrum.

Alweer ruim 25 jaar heb ik vanuit mijn eigen professie vele verschillende Logopediepraktijken mogen adviseren. Met de groei van Bonnier Logopedisch Centrum, de onderneming van mijn vrouw Marianne, kwam er steeds meer behoefte aan dagelijkse ondersteuning en advisering van en voor de praktijk. Ik vind het ontzettend leuk alsmede een hele uitdaging om de opgedane ervaring in te brengen bij Bonnier Logopedisch Centrum.

Joyce van Gent - Logopedist
Logopedist / Pre-logopedist

Joyce van Gent

Steeds weer merk ik hoe belangrijk het is om te kunnen communiceren.

Het is dan ook zeer dankbaar werk om iemand hierbij te kunnen helpen. Voor optimale begeleiding vind ik het van belang om te kijken naar de behoeftes en wensen van diegenen en zijn of haar omgeving. Hierdoor is iedere behandeling weer anders. Dat maakt het werk uitdagend en erg leuk. In mijn vrije tijd speel ik in een marching band. Het is fantastisch om met mede muzikanten het publiek te vermaken. Daarnaast geniet ik ervan om leuke dingen te doen met mijn vriend, familie en vrienden.

06-11425744

joyce@bonnierlogopedischcentrum.nl

Logopedist

Sanne van den Boogaard

Ieder kind heeft een eigen manier van leren en daardoor ook een andere benadering nodig

Ik ben van mening dat er het meest geleerd wordt wanneer de regels duidelijk zijn en er ruimte is voor plezier. Mijn missie is daarom ook een kind met plezier naar logopedie te laten komen zodat er plezier in taal en communicatie ontstaat en dit het leerproces ook buiten de behandelingen positief zal beïnvloeden!

sanne@bonnierlogopedischcentrum.nl

Logopedist

Bernadette

quote volgt

Deze tekst komt binnenkort online!

Maud van Etten - Logopedist
Logopedist / Afasietherapeut /Parkinson therapeut / Pre-logopedist /Manager

Maud van Etten

Passie en plezier ten aanzien van communicatie, dat zijn aspecten waar ik door gedreven word.

De cliënt helpen de communicatie te optimaliseren, dat is waar ik het allemaal voor doe. Dit doe ik niet alleen, maar samen met de cliënt en zijn omgeving. Samen werken naar het gewenste resultaat zorgt namelijk niet alleen voor voldoening en enthousiasme bij mij, maar ook bij degene waar het uiteindelijk allemaal om draait. Naast mijn werk kan ik ontzettend genieten van een avondje op de bank en gezelligheid
met familie en vrienden.

06-21856767

maud@bonnierlogopedischcentrum.nl

Logopedist

Judith Gudde

06-25153931

Logopedie is zo breed inzetbaar, deze diversiteit maakt het beroep voor mij enorm interessant!

Mensen helpen met verschillende communicatieve vragen geeft mij voldoening. Een dag werken als logopedist is zo gevarieerd en ziet er zo nooit hetzelfde uit. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek met mijn band of onderneem ik leuke dingen met mijn familie en vrienden. Ik werk met kinderen en volwassenen. Specialisaties: stem, MFL, OMFT.

06-25153931

judith@bonnierlogopedischcentrum.nl

Logopedist

Marie Zuijdgeest

quote volgt

Deze tekst komt binnenkort online!

Carine van Aalst-Becx - Logopedist
Logopedist

Carine van Aalst-Becx

Door de tijd heen is mijn affiniteit en vaardigheid met stem, globusklachten, manuele facilitatie en stotteren gegroeid.

Met 30 jaar ervaring in het vak logopedie ben ik gevormd tot de logopedist die ik nu ben. Ik sta voor mijn cliënten, zeker als verder kijken nodig blijkt. Samen werken aan het optimaal haalbare resultaat.

Naast mijn werk wandel ik graag met onze hond, lees ik een mooi boek, ben ik graag creatief bezig en geniet ik van mijn gezin.

Doortje Govaert
Logopedist

Doortje Govaert

Iedereen verdient het om gehoord te worden. Als logopediste zet ik me ervoor in om de communicatie zo goed mogelijk te laten verlopen en help ik mensen bij wie het eten en drinken niet meer als vanzelf gaat.

Echt luisteren naar de cliënt en familie om zo de gewenste zorg te leveren dat is wat ik zo mooi vind aan dit vak.

In mijn vrije tijd ontspan ik graag met een goed boek of door het maken van muziek. Daarnaast ga ik graag erop uit met vrienden en familie!

doortje@bonnierlogopedischcentrum.nl

06-25527424

Logopedist / Pre-logopedist / Manager

Lieke Jacquot-van Loosbroek

Communiceren is zo gewoon, maar ook zo belangrijk! Dat is iets waar je niet altijd bij stil staat. Ik zet mij graag in om als logopedist voor vele kinderen iets te betekenen.

Ik speel graag een rol in de ontwikkeling van een kind waardoor hij of zij op eigen kracht kan participeren in de maatschappij en zichzelf aan anderen duidelijk kan maken. Met volwassenen werk ik graag aan een goed adempatroon. Door eigen ervaringen weet ik hoe zinvol het is om hierbij geholpen te worden.  In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door op het hockeyveld, niet alleen als speelster maar ook als trainster. Ook geniet ik van gezellige avonden met familie en vrienden.

06-11682010

lieke@bonnierlogopedischcentrum.nl

Logopedist / Mime-therapeut

Suzanne Schlangen

In ons drukke leven vinden we zelden de tijd om onze ademhaling de aandacht te geven die het verdient. Zonder adem – geen stem! Samen met de cliënt ga ik graag aan de slag met stem- en adem problematiek, om jou op die manier weer zo optimaal mogelijk te laten spreken/zingen.

Daarnaast werk ik ook als mime-therapeut.

06-29358479

suzanne@bonnierlogopedischcentrum.nl

Logopedist / afasietherapeut / manager

Esmehan Bulut

Goed kunnen communiceren is zo belangrijk! Ik zet me graag in om als (meertalige) logopedist voor iedereen iets te kunnen betekenen.

Ik werk graag samen met de cliënt en zijn/haar omgeving, want samen bereiken we meer.

Als (meertalige) logopedist zet ik graag mijn creativiteit in om het uiterste uit mijn cliënten te kunnen halen en de doelen te bereiken. Hier haal ik mijn voldoening uit!

Tijdens het werken met de doelgroep (meertalige) kinderen, werk ik graag spelenderwijs en op een creatieve manier aan de ontwikkeling van het kind, zodat hij/zij zich met veel plezier op zijn/haar eigen lijn verder kan ontwikkelen en het beste uit zichzelf kan halen.

Tijdens het geven van OMFT (oro-myofunctionele therapie) aan (jong) volwassenen, werk ik aan de functie van de spieren in en rondom het mondgebied om deze in evenwicht te krijgen en afwijkende mondgewoonten te elimineren.

Naast het werken als (meertalige) logopediste breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden.

esmehan@bonnierlogopoedischcentrum.nl

06-15504044

Logopedist

Loreen Piepenbrock

“Samen met de cliënt ga ik aan de slag om te achterhalen welk probleem er speelt, wat we hier aan kunnen doen en ook vooral hoe we dit gaan doen. Wat past het best bij jou? Daar komen we samen achter! Ik geef graag mijn hulp en begeleiding bij kinderen op het gebied van spraak- en taalproblemen en bij volwassenen met stem- en ademklachten.

 

In mijn vrije tijd lees ik graag Engelse boeken, probeer ik regelmatige wat lekkere nieuwe recepten uit in de keuken en onderneem ik leuke dingen met vrienden en familie.”

loreen@bonnierlogopedischcentrum.nl

06-21608876

Logopedist

Suna Cakici

Ik stel mij binnenkort aan jullie voor!

 

suna@bonnierlogopedischcentrum.nl

06-29763682

Logopedist

Mirte Wolfswinkel

Logopedist

Madeleine Ruikes

Logopedie is een vak met veel diversiteit, dat heeft mij altijd aangesproken. Ik werk zowel met kinderen als volwassenen. Samen kijken we naar wat de best passende behandeling is. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit in te kunnen zetten tijdens mijn werk.
Ook in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, lees ik een goed boek of sta ik in de keuken.

madeleine@bonnierlogopedischcentrum.nl

06-29763682

Irene de Boer
Logopedist

Irene de Boer

Communiceren is een wisselwerking waarbij luisteren minstens zo belangrijk is als uiten. In het contact met mijn cliënten staat dit centraal.
De afgelopen jaren heb ik een holistische visie ontwikkeld in het behandelen van stem-, keel- en ademhalingsklachten. Daarnaast zet ik me graag in voor kinderen met een taal- of spraakachterstand.
In mijn vrije tijd ben ik meestal buiten te vinden; in de natuur, in mijn (moes)tuin of op een paard.
06-25485473
irene@bonnierlogopedischcentrum.nl
Stagiaire

Femke van den Hoven-Hessels

Later meer over Femke.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar gezellige collega’s. Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons team? Op dit moment hebben wij een vacature open staan voor een all-round logopedist, die graag met kinderen werkt voor onze praktijklocaties in Eindhoven.

Uren in overleg, vast contract en goede arbeidsvoorwaarden. Graag lichten we dit in een persoonlijk gesprek toe! Je kunt  via de onderstaande button contact met ons opnemen of kom eens een kopje koffie drinken! Liever even bellen? Dat kan ook. Bel dan naar 06-21916472

We horen graag van je!

Contact

Weer kunnen communiceren is alles.