"Samen meer dan 100 jaar aan ervaring"

Onze logopedisten

Maak hier kennis met ons enthousiaste en ervaren team van logopedisten. Ieder met een eigen specialisme, maar altijd denkend vanuit de cliënt. Wil je ons nog beter leren kennen? Klik op de logopedisten voor nog meer informatie!

Marianne Bonnier - Logopedist
Logopedist / Afasietherapeut/Directeur / Eigenaar

Marianne Bonnier

Mimetherapeut / Therapeut Parkinson en MS.
06-21916472

Ruim 30 jaar in het vak. In de zorg is veel veranderd, maar ook in de wijze waarop wij communiceren met onze omgeving.

Werken met de mens en zijn communicatieve beperking is voor mij een uitdaging en vraagt optimale betrokkenheid met de client en zijn omgeving. Hier ga ik voor!! In mijn vrije tijd wandel en lees ik graag en houd ik van een bezoek aan de stad.  Heerlijk vind ik het om samen met mijn gezin vakantie te vieren in het prachtige Zuid-Frankrijk.

Marleen van Slooten - Logopedist
Logopedist / Pre-logopedist/Directeur

Marleen van Slooten

06-15484746

In mijn werk word ik gedreven door enthousiasme en passie. Ik haal voldoening uit het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Dit vertaalt zich niet alleen in mijn werk als logopedist, maar ook in mijn hobby als trainer bij het wedstrijdzwemmen. Daarnaast ben ik zelf ook graag sportief bezig. Ben ik niet aan het werk of aan het sporten? Dan geniet ik thuis van mijn gezin en een spannend boek.

Robin Kreeft - Logopedist
Logopedist / Manager

Robin Kreeft

06-15176677

De stem heeft mij al jaren gefascineerd.

Binnen de logopedie houd ik mij onder andere graag bezig met het begeleiden van kinderen en volwassenen om hun spreek- en zangstem zo optimaal mogelijk te gebruiken en de mogelijkheden ervan te vergroten! In mijn vrije tijd ben ik ook met veel plezier bezig met het ontwikkelen van mijn eigen zang en met muziek maken. Daarnaast ben ik graag met mijn vriend, vrienden en familie.

Daria Gasiorek - Logopedist
Logopedist

Daria Gasiorek

Communiceren is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Mijn doel als logopedist is dan ook om mijn cliënten het vertrouwen te geven en de vaardigheden aan te leren die nodig zijn om weer naar tevredenheid te kunnen participeren in het dagelijks leven.
Ongeacht de leeftijd en/of de moedertaal die wordt gesproken. Zelf ben ik van Poolse komaf en weet ik hoe lastig het kan zijn om een nieuwe taal te leren. Naast mijn werk hou ik van wandelen en vind ik het heerlijk om te genieten van een hapje en drankje met familie en vrienden.

Jacques Bonnier - Advisuer logopediepraktijk
HR-manager

Jacques Bonnier

Ik vind het ontzettend leuk alsmede een hele uitdaging om de opgedane ervaring in te brengen bij Bonnier Logopedisch Centrum.

Alweer ruim 25 jaar heb ik vanuit mijn eigen professie vele verschillende Logopediepraktijken mogen adviseren. Met de groei van Bonnier Logopedisch Centrum, de onderneming van mijn vrouw Marianne, kwam er steeds meer behoefte aan dagelijkse ondersteuning en advisering van en voor de praktijk. Ik vind het ontzettend leuk alsmede een hele uitdaging om de opgedane ervaring in te brengen bij Bonnier Logopedisch Centrum.

Joyce van Gent - Logopedist
Logopedist

Joyce van Gent

Steeds weer merk ik hoe belangrijk het is om te kunnen communiceren.

Het is dan ook zeer dankbaar werk om iemand hierbij te kunnen helpen. Voor optimale begeleiding vind ik het van belang om te kijken naar de behoeftes en wensen van diegenen en zijn of haar omgeving. Hierdoor is iedere behandeling weer anders. Dat maakt het werk uitdagend en erg leuk. In mijn vrije tijd speel ik in een marching band. Het is fantastisch om met mede muzikanten het publiek te vermaken. Daarnaast geniet ik ervan om leuke dingen te doen met mijn vriend, familie en vrienden.

Logopedist

Sanne van den Boogaard

Ieder kind heeft een eigen manier van leren en daardoor ook een andere benadering nodig

Ik ben van mening dat er het meest geleerd wordt wanneer de regels duidelijk zijn en er ruimte is voor plezier. Mijn missie is daarom ook een kind met plezier naar logopedie te laten komen zodat er plezier in taal en communicatie ontstaat en dit het leerproces ook buiten de behandelingen positief zal beïnvloeden!

Maud van Etten - Logopedist
Logopedist / Manager

Maud van Etten

Passie en plezier ten aanzien van communicatie, dat zijn aspecten waar ik door gedreven word.

De cliënt helpen de communicatie te optimaliseren, dat is waar ik het allemaal voor doe. Dit doe ik niet alleen, maar samen met de cliënt en zijn omgeving. Samen werken naar het gewenste resultaat zorgt namelijk niet alleen voor voldoening en enthousiasme bij mij, maar ook bij degene waar het uiteindelijk allemaal om draait. Naast mijn werk kan ik ontzettend genieten van een avondje op de bank en gezelligheid
met familie en vrienden.

Logopedist

Judith Gudde

Logopedie is zo breed inzetbaar, deze diversiteit maakt het beroep voor mij enorm interessant!

Mensen helpen met verschillende communicatieve vragen geeft mij voldoening. Een dag werken als logopedist is zo gevarieerd en ziet er zo nooit hetzelfde uit. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek met mijn band of onderneem ik leuke dingen met mijn familie en vrienden.

Lotte van den Hurk - Logopedist
Logopedist

Lotte van den Hurk

Communiceren doe je samen! Samen met de cliënt werken naar een doel, daar haal ik voldoening uit.

Het is zo belangrijk om jezelf duidelijk te kunnen maken, maar niet altijd vanzelf sprekend. Daarom vind ik het een uitdaging om samen met de cliënt te kijken naar de mogelijkheden om de communicatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan of op de dansvloer.

Carine van Aalst-Becx - Logopedist
Logopedist

Carine van Aalst-Becx

Door de tijd heen is mijn affiniteit en vaardigheid met stem, globusklachten, manuele facilitatie en stotteren gegroeid.

Met 30 jaar ervaring in het vak logopedie ben ik gevormd tot de logopedist die ik nu ben. Ik sta voor mijn cliënten, zeker als verder kijken nodig blijkt. Samen werken aan het optimaal haalbare resultaat.

Naast mijn werk wandel ik graag met onze hond, lees ik een mooi boek, ben ik graag creatief bezig en geniet ik van mijn gezin.

Doortje Govaert
Logopedist

Doortje Govaert

Iedereen verdient het om gehoord te worden. Als logopediste zet ik me ervoor in om de communicatie zo goed mogelijk te laten verlopen en help ik mensen bij wie het eten en drinken niet meer als vanzelf gaat.

Echt luisteren naar de cliënt en familie om zo de gewenste zorg te leveren dat is wat ik zo mooi vind aan dit vak.

In mijn vrije tijd ontspan ik graag met een goed boek of door het maken van muziek. Daarnaast ga ik graag erop uit met vrienden en familie!

Logopedist / Manager

Lieke Jacquot-van Loosbroek

Communiceren is zo gewoon, maar ook zo belangrijk! Dat is iets waar je niet altijd bij stil staat. Ik zet mij graag in om als logopedist voor vele kinderen iets te betekenen.

Ik speel graag een rol in de ontwikkeling van een kind waardoor hij of zij op eigen kracht kan participeren in de maatschappij en zichzelf aan anderen duidelijk kan maken. Met volwassenen werk ik graag aan een goed adempatroon. Door eigen ervaringen weet ik hoe zinvol het is om hierbij geholpen te worden.  In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door op het hockeyveld, niet alleen als speelster maar ook als trainster. Ook geniet ik van gezellige avonden met familie en vrienden.

Logopedist

Suzanne Schlangen

In ons drukke leven vinden we zelden de tijd om onze ademhaling de aandacht te geven die het verdient. Zonder adem – geen stem! Samen met de cliënt ga ik graag aan de slag met stem- en adem problematiek, om jou op die manier weer zo optimaal mogelijk te laten spreken/zingen.
Logopedist

Esmehan Bulut

Goed kunnen communiceren is zo belangrijk! Ik zet me graag in om als (meertalige) logopedist voor iedereen iets te kunnen betekenen.

Ik werk graag samen met de cliënt en zijn/haar omgeving, want samen bereiken we meer.

Als (meertalige) logopedist zet ik graag mijn creativiteit in om het uiterste uit mijn cliënten te kunnen halen en de doelen te bereiken. Hier haal ik mijn voldoening uit!

Tijdens het werken met de doelgroep (meertalige) kinderen, werk ik graag spelenderwijs en op een creatieve manier aan de ontwikkeling van het kind, zodat hij/zij zich met veel plezier op zijn/haar eigen lijn verder kan ontwikkelen en het beste uit zichzelf kan halen.

Tijdens het geven van OMFT (oro-myofunctionele therapie) aan (jong) volwassenen, werk ik aan de functie van de spieren in en rondom het mondgebied om deze in evenwicht te krijgen en afwijkende mondgewoonten te elimineren.

Naast het werken als (meertalige) logopediste breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden.

Logopedist

Loreen Piepenbrock

“Samen met de cliënt ga ik aan de slag om te achterhalen welk probleem er speelt, wat we hier aan kunnen doen en ook vooral hoe we dit gaan doen. Wat past het best bij jou? Daar komen we samen achter! Ik geef graag mijn hulp en begeleiding bij kinderen op het gebied van spraak- en taalproblemen en bij volwassenen met stem- en ademklachten.

 

In mijn vrije tijd lees ik graag Engelse boeken, probeer ik regelmatige wat lekkere nieuwe recepten uit in de keuken en onderneem ik leuke dingen met vrienden en familie.”

Logopedist

Suna Cakici

Ik stel mij binnenkort aan jullie voor!
Lotte van Mourik
Logopedist

Lotte van Mourik

Communicatie is erg belangrijk in ons dagelijks leven en daar kom je pas achter als je er problemen mee ervaart! Het mooie aan dit vak is, dat je samen met iemand een doel opstelt en er alles aan doet om de communicatie weer te herstellen/onderhouden. Dit is natuurlijk enorm breed. Zowel voor jong en oud sta ik klaar om op een leuke en motiverende manier aan de slag te gaan! Zowel voor spraak- als taalproblemen. Een lach op iemand zijn/haar gezicht laten verschijnen doe ik met veel plezier!

 

Naast het werk kun je mij vinden op het voetbalveld. Ik ben enorm fanatiek en heb doorzettingsvermogen. Dit laat ik dan ook graag terugkomen in het werkveld! Wanneer ik wil ontspannen zoek ik mijn familie en vrienden op of ik zet mijn stembanden aan het werk door lekker te zingen!

Logopedist

Madeleine Ruikes

Logopedie is een vak met veel diversiteit, dat heeft mij altijd aangesproken. Ik werk zowel met kinderen als volwassenen. Samen kijken we naar wat de best passende behandeling is. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit in te kunnen zetten tijdens mijn werk.
Ook in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, lees ik een goed boek of sta ik in de keuken.

Irene de Boer
Logopedist

Irene de Boer

Communiceren is een wisselwerking waarbij luisteren minstens zo belangrijk is als uiten. In het contact met mijn cliënten staat dit centraal.
De afgelopen jaren heb ik een holistische visie ontwikkeld in het behandelen van stem-, keel- en ademhalingsklachten. Daarnaast zet ik me graag in voor kinderen met een taal- of spraakachterstand.
In mijn vrije tijd ben ik meestal buiten te vinden; in de natuur, in mijn (moes)tuin of op een paard.
Stagiaire

Femke van den Hoven-Hessels

Later meer over Femke.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar gezellige collega’s. Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons team? Neem dan via de onderstaande button contact met ons en kom eens een kopje koffie drinken! Liever even bellen? Dat kan ook. Bel dan naar 06-29058067.

Contact

Weer kunnen communiceren is alles.