"Samen meer dan 100 jaar aan ervaring"

Onze logopedisten

Maak hier kennis met ons enthousiaste en ervaren team van logopedisten. Ieder met een eigen specialisme, maar altijd denkend vanuit de cliënt. Wil je ons nog beter leren kennen? Klik op de logopedisten voor nog meer informatie!

Marianne Bonnier - Logopedist
Logopedist en Eigenaar

Marianne Bonnier

Ruim 30 jaar in het vak. In de zorg is veel veranderd, maar ook in de wijze waarop wij communiceren met onze omgeving.

Werken met de mens en zijn communicatieve beperking is voor mij een uitdaging en vraagt optimale betrokkenheid met de client en zijn omgeving. Hier ga ik voor!! In mijn vrije tijd wandel en lees ik graag en houd ik van een bezoek aan de stad.  Heerlijk vind ik het om samen met mijn gezin vakantie te vieren in het prachtige Zuid-Frankrijk.

Marleen van Slooten - Logopedist
Logopedist

Marleen van Slooten

In mijn werk word ik gedreven door enthousiasme en passie. Ik haal voldoening uit het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Dit vertaalt zich niet alleen in mijn werk als logopedist, maar ook in mijn hobby als trainer bij het wedstrijdzwemmen. Daarnaast ben ik zelf ook graag sportief bezig. Ben ik niet aan het werk of aan het sporten? Dan geniet ik thuis van mijn gezin en een spannend boek.

Laura Masseurs - Logopedist
Logopedist

Laura Masseurs

Goed kunnen communiceren met elkaar legt de basis voor een goede band met de mensen om je heen.

Communicatie zit niet alleen in de taal die we spreken, maar ook op de manier waarop je je stem gebruikt en je lichaamshouding inzet. Tijdens mijn werk als logopedist werk ik graag met kinderen om ze te helpen hun gedachten en gevoelens beter te kunnen uiten, zodat de omgeving hen beter begrijpt. Met volwassenen werk ik aan een gezond stemgebruik. Ieder persoon heeft een uniek stemgeluid en het is mijn passie om samen met de cliënt op zoek te gaan naar de beste versie hiervan. Naast het werk als logopedist zing ik graag of zoek ik nieuwe recepten om uit te proberen in de keuken.

Daria Gasiorek - Logopedist
Logopedist

Daria Gasiorek

Communiceren is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Mijn doel als logopedist is dan ook om mijn cliënten het vertrouwen te geven en de vaardigheden aan te leren die nodig zijn om weer naar tevredenheid te kunnen participeren in het dagelijks leven.
Ongeacht de leeftijd en/of de moedertaal die wordt gesproken. Zelf ben ik van Poolse komaf en weet ik hoe lastig het kan zijn om een nieuwe taal te leren. Naast mijn werk hou ik van wandelen en vind ik het heerlijk om te genieten van een hapje en drankje met familie en vrienden.

Jacques Bonnier - Advisuer logopediepraktijk
HR-manager

Jacques Bonnier

Ik vind het ontzettend leuk alsmede een hele uitdaging om de opgedane ervaring in te brengen bij Bonnier Logopedisch Centrum.

Alweer ruim 25 jaar heb ik vanuit mijn eigen professie vele verschillende Logopediepraktijken mogen adviseren. Met de groei van Bonnier Logopedisch Centrum, de onderneming van mijn vrouw Marianne, kwam er steeds meer behoefte aan dagelijkse ondersteuning en advisering van en voor de praktijk. Ik vind het ontzettend leuk alsmede een hele uitdaging om de opgedane ervaring in te brengen bij Bonnier Logopedisch Centrum.

Joyce van Gent - Logopedist
Logopedist

Joyce van Gent

Steeds weer merk ik hoe belangrijk het is om te kunnen communiceren.

Het is dan ook zeer dankbaar werk om iemand hierbij te kunnen helpen. Voor optimale begeleiding vind ik het van belang om te kijken naar de behoeftes en wensen van diegenen en zijn of haar omgeving. Hierdoor is iedere behandeling weer anders. Dat maakt het werk uitdagend en erg leuk. In mijn vrije tijd speel ik in een marching band. Het is fantastisch om met mede muzikanten het publiek te vermaken. Daarnaast geniet ik ervan om leuke dingen te doen met mijn vriend, familie en vrienden.

Logopedist

Sanne van den Boogaard

Ieder kind heeft een eigen manier van leren en daardoor ook een andere benadering nodig

Ik ben van mening dat er het meest geleerd wordt wanneer de regels duidelijk zijn en er ruimte is voor plezier. Mijn missie is daarom ook een kind met plezier naar logopedie te laten komen zodat er plezier in taal en communicatie ontstaat en dit het leerproces ook buiten de behandelingen positief zal beïnvloeden!

Charlotte Schmitz - Logopedist
Logopedist

Charlotte Schmitz

Communicatie is niet altijd vanzelfsprekend! Zeker niet als je overvallen wordt door een ziekte die je hele wereld op zijn kop zet.

Ik begeleid volwassenen met neurologische problematiek naar een zo optimaal mogelijke communicatie. Dat mensen kunnen uiten wat ze willen en niet willen, het draagt bij aan de autonomie van de cliënt. Uiteraard wordt het gezin, de familie en iedereen om de cliënt heen meegenomen in de behandeling. Daarnaast begeleid ik als mimetherapeut volwassenen met een aangezichtsverlamming.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de kust, naar concerten of ontdek ik samen met mijn gezin nieuwe plekken in Nederland of daarbuiten.

Maud van Etten - Logopedist
Logopedist

Maud van Etten

Passie en plezier ten aanzien van communicatie, dat zijn aspecten waar ik door gedreven word.

De cliënt helpen de communicatie te optimaliseren, dat is waar ik het allemaal voor doe. Dit doe ik niet alleen, maar samen met de cliënt en zijn omgeving. Samen werken naar het gewenste resultaat zorgt namelijk niet alleen voor voldoening en enthousiasme bij mij, maar ook bij degene waar het uiteindelijk allemaal om draait. Naast mijn werk kan ik ontzettend genieten van een avondje op de bank en gezelligheid
met familie en vrienden.

Judith Gudde - Logopedist
Logopedist

Judith Gudde

Logopedie is zo breed inzetbaar, deze diversiteit maakt het beroep voor mij enorm interessant!

Mensen helpen met verschillende communicatieve vragen geeft mij voldoening. Een dag werken als logopedist is zo gevarieerd en ziet er zo nooit hetzelfde uit. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek met mijn band of onderneem ik leuke dingen met mijn familie en vrienden.

Lotte van den Hurk - Logopedist
Logopedist

Lotte van den Hurk

Communiceren doe je samen! Samen met de cliënt werken naar een doel, daar haal ik voldoening uit.

Het is zo belangrijk om jezelf duidelijk te kunnen maken, maar niet altijd vanzelf sprekend. Daarom vind ik het een uitdaging om samen met de cliënt te kijken naar de mogelijkheden om de communicatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan of op de dansvloer.

Carine van Aalst-Becx - Logopedist
Logopedist

Carine van Aalst-Becx

Door de tijd heen is mijn affiniteit en vaardigheid met stem, globusklachten, manuele facilitatie en stotteren gegroeid.

Met 30 jaar ervaring in het vak logopedie ben ik gevormd tot de logopedist die ik nu ben. Ik sta voor mijn cliënten, zeker als verder kijken nodig blijkt. Samen werken aan het optimaal haalbare resultaat.

Naast mijn werk wandel ik graag met onze hond, lees ik een mooi boek, ben ik graag creatief bezig en geniet ik van mijn gezin.

Robin Kreeft - Logopedist
Logopedist

Robin Kreeft

De stem heeft mij al jaren gefascineerd.

Binnen de logopedie houd ik mij onder andere graag bezig met het begeleiden van kinderen en volwassenen om hun spreek- en zangstem zo optimaal mogelijk te gebruiken en de mogelijkheden ervan te vergroten! In mijn vrije tijd ben ik ook met veel plezier bezig met het ontwikkelen van mijn eigen zang en met muziek maken. Daarnaast ben ik graag met mijn vriend, vrienden en familie.

Logopedist

Lieke Jacquot-van Loosbroek

Communiceren is zo gewoon, maar ook zo belangrijk! Dat is iets waar je niet altijd bij stil staat. Ik zet mij graag in om als logopedist voor vele kinderen iets te betekenen.

Ik speel graag een rol in de ontwikkeling van een kind waardoor hij of zij op eigen kracht kan participeren in de maatschappij en zichzelf aan anderen duidelijk kan maken. Met volwassenen werk ik graag aan een goed adempatroon. Door eigen ervaringen weet ik hoe zinvol het is om hierbij geholpen te worden.  In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door op het hockeyveld, niet alleen als speelster maar ook als trainster. Ook geniet ik van gezellige avonden met familie en vrienden.

Logopedist

Suzanne Schlangen

quote volgt

We stellen Suzanne binnenkort aan je voor!

Logopedist

Esmehan Bulut

quote volgt

We stellen Esmehan binnenkort aan je voor!

Logopedist

Anouk Vial

quote volgt

We stellen Anouk binnenkort aan je voor!

Logopedist

Pia Rijs

quote volgt

We stellen Pia binnenkort aan je voor!

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons team? Neem dan via de onderstaande button contact met ons. Liever even bellen? Dat kan ook. Bel dan naar 0413-271067.

Contact

Weer kunnen communiceren is alles.