Logopedie Veghel

Logopedie Veghel

Altijd in de buurt

Gevestigd aan De Boekt 28 vind je onze logopediepraktijk in Veghel. Ons ervaren team van logopedisten helpt je met alle vormen van communicatie. Want communiceren lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het helaas lang niet altijd.

Heb je een vraag over onze werkwijze? Neem dan even contact op, want wij vertellen er graag alles over! Op zoek naar een ervaren logopedist in de omgeving van Veghel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Locatie in Veghel

Logopedie Veghel

Veghel

De Boekt

De Boekt 28
5463 HT Veghel

T: 06-29058067
Einfo@logopedie-uden.nl

RoutebeschrijvingMeer info

Voor wie?

Ervaar je stem-, keel-, of slikklachten? Of zijn er klachten zoals stotteren, onduidelijk spreken, het moeilijk op woorden kunnen komen of moeite hebben met het vormen van zinnen of een logisch verhaal? Je kan geholpen worden door bonnier logopedisch centrum. Dit geldt ook voor problemen met horen of luisteren, lezen en schrijven. Onze logopedisten zijn actief met de preventie, het onderzoeken en de behandeling van stoornissen en beperkingen op het gebied van spraak, taal, stem en gehoor. Deze stoornissen en beperkingen komen voor bij kinderen en volwassenen. Wij geven hulpverlening bij communicatieproblemen.

Logopedie

Behandeling van stoornissen die betrekking hebben op het gebied van spraak, taal, stem en gehoor.

Prelogopedie

Logopedie voor baby’s en jonge kinderen (0-2 jaar) met eet- en drinkproblemen.

Neurologopedie

Logopedie voor mensen die ten gevolge van een neurologische aandoening taal, spraak, stem, en/of slikproblemen hebben.

Direct aanmelden